Mazda2 şi 3 în topurile TUV Report 2008

Mazda3 şi Mazda 2, primul şi al doilea loc la statistica TUV Report în cadrul categoriei vehiculelor cu o vechime de 2 - 3 ani.

Mazda2 şi 3 în topurile TUV Report 2008 Mazda2 şi 3 în topurile TUV Report 2008
După o analiză de inspecţie amănunţită a 194 de modele, cu peste 160 de criterii legate de faruri, frâne, sistemul de evacuare a noxelor şi pierderile de ulei, Mazda3 s-a clasificat pe locul I cu aproape nici o defecţiune, urmată apoi de Mazda2.

Rezultatele TUV sunt foarte importante pentru cei care doresc să achiziţioneze o maşină veche de 2 - 3 ani, acestea oferind o imagine foarte clară asupra calităţii şi condiţiilor maşinii. Raportată la o cotă a defecţiunilor, Mazda3 primeşte 1,2%, urmată de Mazda2 cu 1,4%. Pe locul trei şi patru se află VW Golf şi Ford Fusion cu 2,2%, urmate de Honda Jazz cu 2,3%.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.