Mazda3 va fi lansată în premieră la Salonul Auto de la Los Angeles

Mazda a anunţat astăzi că noua Mazda3 îşi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Los Angeles

Mazda3 va fi lansată în premieră la Salonul Auto de la Los Angeles Mazda3 va fi lansată în premieră la Salonul Auto de la Los Angeles

Mazda a anunţat astăzi că noua Mazda3 îşi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Los Angeles, care va fi deschis publicului între 30 noiembrie şi 9 decembrie. Zilele de presă sunt pe 28 şi 29 noiembrie.

Noua Mazda3 respectă limbajului de design Kodo, care întruchipează esenţa esteticii japoneze. Mazda3 vine cu cea mai nouă generaţie Skyactiv-Vehicle Arhitecture şi cele mai noi motorizări Skyactiv care oferă un control crescut al vitezei vehiculului în orice situaţie de condus.

Sosirea noii Mazda3 marchează începutul unei noi generaţii de modele Mazda care vor livra un nivel complet nou de plăcere a condusului clienţilor din toată lumea.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.