Mazda6 2018 a primit 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP. Plus: test drive cu cel mai nou model al constructorului japonez

Mazda6 2018 a primit maximul de cinci stele de la Euro NCAP în cele mai recente serii de teste

Mazda6 2018 a primit 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP. Plus: test drive cu cel mai nou model al constructorului japonez Mazda6 2018 a primit 5 stele la testele de siguranţă Euro NCAP. Plus: test drive cu cel mai nou model al constructorului japonez

Mazda6 2018 a primit maximul de cinci stele de la Euro NCAP în cele mai recente serii de teste, fiind primul model al constructorului japonez care a obţinut un scor de cinci stele în conformitate cu noile criterii de siguranţă, mai riguroase, ale Euro NCAP în 2018.

Aceste rezultate se datorează noii Mazda6 creşterii rigidităţii caroseriei SKYACTIV-Body, şi gamei largi de tehnologii avansate de siguranţă i-ACTIVSENSE.

Scorul pentru protecţia adulţilor la noua Mazda6 s-a îmbunătăţit cu 3% până la un procent excepţional de 95%, obţinând un punctaj maxim la impactul frontal cu o maşină staţionară, impactul lateral şi impactul lateral cu un stâlp. Scorul pentru protecţia copiilor a crescut cu 14% până la 91%, cu puncte maxime înregistrate atât în categoria de impact frontal, cât şi în cea de impact lateral. Un procent de 66% pentru siguranţa pietonilor îl egalează pe cel al modelului anterior, în timp ce Mazda6 înregistrează un procent impresionant 73% în categoria Safety Assist.

Mazda6 2018 dispune de un sistem Mazda Cruise Control (MRCC) actualizat, faruri adaptive LED (ALH) îmbunătăţite, un sistem inteligent de asistenţă a vitezei (ISA), sistemul de asistenţă în rampă Mazda şi un sistem perimetral de camere la 360°. Performanţa pentru protecţia pietonilor a fost îmbunătăţită şi prin adoptarea unei „capote active”. Dinamica superioară a Mazdei6 a contribuit, de asemenea, la obţinerea celor 5 stele Euro NCAP, datorită acceleraţiei sale liniare, comunicative şi previzibile, a frânării, a manevrabilităţii şi a sistemului de direcţie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.