Mazda6 - premieră în România

Prezenţa noii Mazda6 la SIAB 2007 confirmă din nou rolul important pe care îl are piaţa din România pentru planurile de dezvoltare ale Mazda în Europa. Dar până atunci poate vreţi să o vedeţi în mişcare.

Mazda6 - premieră în România Mazda6 - premieră în România

La Salonul Internaţional Auto de la Bucureşti, publicul va avea ocazia să vadă noua Mazda6 în premieră în România. Înainte de SIAB 2007, modelul a mai fost expus o singură dată, în premieră mondială, la Salonul Auto de la Frankfurt.

Noua Mazda6 se prezintă cu un design complet nou faţă de versiunea anterioară, care era primul model ce îngloba filosofia Zoom-Zoom. Noua generaţie este mai rafinată, mai matură şi mai spectaculoasă din punct de vedere al experienţei la volan şi ca aspect. La standul Mazda vor fi expuse în premieră şi alte două noi modele: SUV-ul Mazda CX-7 şi noua generaţie Mazda2.

UPDATE VIDEO

Pentru cei care nu pot aştepta până la deschiderea salonului autohton şi nu sunt mulţumiţi de pozele oficiale avem un clip video ce se poate dovedi foarte folositor:Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.