MCE MC1 Supercar

Zărit în teste încă de anul trecut, noul MCE MC1 este un model ce va putea intra pe piaţa supercarurilor pe parcursul acestui an.

MCE MC1 Supercar MCE MC1 Supercar
MCE MC1MC1 este un proiect de parteneriat între două companii: MotorCity Europe şi C2P Automotive. Cel din urmă s-a ocupat de dezvoltarea modelului şi va fi responsabil de asamblare acestuia, în timp ce MCE a coordonat designul supercarului, supervizat direct de David Hilton, omul responsabil de modul în care arată modele precum Ford Focus RS şi S-Max.

În ceea ce priveşte partea tehnică, sub capotă se află un V10 de 600 CP montat pe un şasiu din fibră de carbon. Jantele de 20 de inch pe faţă şi 21 pe spate sunt enorme şi pun în evidenţă caroseria similară ca dimensiuni cu aceea a lui Lomborghini Murcielago LP640. Întrarea în producţia de serie este incertă, fiind necesare fonduri serioase pentru acest lucru, însă suntem siguri că designul foarte îndrăzneţ al maşinii va stârni suficient interes pentru ca aceste fonduri să fie strânse în cel mai scurt timp posibil.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.