McLaren 4/14 F1

Un german excentric a construit o replică a modelului McLaren 4/14 F1 ce a participat în campionatul mondial din 1999.

McLaren 4/14 F1 McLaren 4/14 F1
Replica MclarenÎn condiţiile în care costurile din Formula 1 sunt tot mai ridicate iar materialele noi sunt tot mai puţine, un german s-a gândit că poate revoluţiona întreaga industrie. Michael Arndt a construit o replică din lemn pe parcursul a şase ani, folosind 956.000 de beţe de chibrit şi 1686 de tuburi de lipici. Materialele au costat doar 6000 de euro iar modelul este asamblat din 45 părţi distincte pentru a putea fi mai uşor transportat.

Sarcina fanului F1 nu a fost deloc uşoară, el trebuind să cureţe fiecare băţ de chibrit de capul inflamabil şi să-l adauge la numărătoarea generală.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.