McLaren 650S închiriat, prea rapid pentru şoselele ude. Da, roţile sunt de vină

Autor: Marius Vișan 26 mart. 2018 Știri auto

Dacă nu eşti bogat şi nici nu ai prieteni care să facă afaceri cu petrol, singura modalitate de a conduce un supercar este să-l închiezi. În această situaţie s-a găsit şi bărbatul din povestea noastră.

El a strâns bani şi a înciriat un McLaren 650S Spider albastru, doar că lucrurile nu au mers chiar bine. Şoferul a pierdut control volanului într-un tunel din Washington şi a avariat grav maşina.  

Poliţiştii spun că maşina a circulat cu o viteză prea mare pentru condiţiile drumului.

Şoferul, însă, a spus că nu viteza a cauzat accidentul. În schimb, el a susţinut că anvelopele au fost de vină.

Daunele suferite de supercar sunt destul de evidente: airbag-urile sunt sărite, barele din faţă şi din spate sunt distruse.

Din fericire, şoferul nu a fost rănit, deci principala lui problemă acum este contul bancar. Reparaţiia maşinii îl va face să ţină minte această cursă. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide