McLaren 650S închiriat, prea rapid pentru şoselele ude. Da, roţile sunt de vină

Dacă nu eşti bogat şi nici nu ai prieteni ...

McLaren 650S închiriat, prea rapid pentru şoselele ude. Da, roţile sunt de vină McLaren 650S închiriat, prea rapid pentru şoselele ude. Da, roţile sunt de vină

Dacă nu eşti bogat şi nici nu ai prieteni care să facă afaceri cu petrol, singura modalitate de a conduce un supercar este să-l închiezi. În această situaţie s-a găsit şi bărbatul din povestea noastră.

El a strâns bani şi a înciriat un McLaren 650S Spider albastru, doar că lucrurile nu au mers chiar bine. Şoferul a pierdut control volanului într-un tunel din Washington şi a avariat grav maşina.  

Poliţiştii spun că maşina a circulat cu o viteză prea mare pentru condiţiile drumului.

Şoferul, însă, a spus că nu viteza a cauzat accidentul. În schimb, el a susţinut că anvelopele au fost de vină.

Daunele suferite de supercar sunt destul de evidente: airbag-urile sunt sărite, barele din faţă şi din spate sunt distruse.

Din fericire, şoferul nu a fost rănit, deci principala lui problemă acum este contul bancar. Reparaţiia maşinii îl va face să ţină minte această cursă. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.