McLaren lansează o ediţie specială pentru MP4-12C

Autor: Iulian Dnistran 24 mai 2013 Știri auto

McLaren va produce o ediţie aniversară a modelelor MP4-12C şi MP4-12C Spider pentru a marca o jumătate de secol de existenţă a numelui McLaren. Cele două modele vor fi construite în doar 50 de exemplare fiecare şi vor avea parte de câteva modificări tehnice şi stilistice.

Cele 100 de modele ale ediţiei aniversare sunt opera celor de la McLaren Special Operations (MSO), care în trecut au lucrat la conceptul X-1, printre altele. Aşadar, McLaren MP4-12C 50th Anniversary vine cu frâne ceramice pentru toate cele patru colţuri, jante McLaren 50 Ultra Lightweight, interior îmbrăcat complet în piele, praguri din fibră de carbon şi, bineînţeles, embleme aniversare împrăştiate ici-colo. Motorul rămâne acelaşi V8 biturbo de 3,8 litri care dezvoltă 625 CP.

Ediţia aniversară a modelelor MP4-12C şi MP4-12C Spider poate fi comandată în trei culori – Carbon Black, Supernova Silver sau McLaren Orange, iar toate cele 100 de exemplare vor fi vândute împreună cu o prelată în două culori, o cheie în ediţie limitată şi o cutie din fibră de carbon pentru cheie. Nu ştim de ce ar vrea cineva o cutie de prezentare pentru cheie, dar ştim că preţul pentru varianta coupe se învârte în jurul valorii de 230.000 de euro, în timp ce decapotabila este cu aproape 20.000 de euro mai scumpă.

Păreri?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide