McLaren P1 - Primele imagini şi detalii oficiale

Dezvăluirea completă a supercarului P1 al celor de la McLaren continuă să se lase aşteptată, dar de data aceasta constructorul englez a făcut publice pe internet primele imagini oficiale cu super-sportiva hibridă.

La început a fost conceptul P1. Apoi au urmat imaginile de la testele oficiale pe circuit, şi primele imagini cu interiorul. Iar acum a venit vremea ca primele imagini oficiale cu supercarul hibrid McLaren P1 să invadeze mediul online, chiar dacă detaliile tehnice complete întârzie în continuare să apară.

Ca şi în cazul interiorului, carapacea lui P1 este dotată cu prize de aer din fibră de carbon plus spoilere faţă şi spate din acelaşi material uşor. În materie de tehnică, tot ce ştim în momentul de faţă este că P1 va fi propulsat de două motoare: un V8 de 3,8 l care va face echipă cu unul electric, pentru ca împreună să genereze 903 CP şi un cuplu maxim de 900 Nm.

Performanţele de care este capabil McLaren P1 întârzie să fie anunţate, dar cel mai probabil aceste vor fi făcute publice la debutul hibridei la Salonul Auto de la Geneva 2013.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.