McLaren P1, testat la Cercul Polar. VIDEO

Cu doar câteva luni înainte de începerea livrărilor noului McLaren P1 către cei 375 de clienţi, compania britanică a publicat un clip video în care urmaşul spiritual al legendarului McLaren F1 e dus la limită pe zăpada de la Cercul Polar.

McLaren P1, testat la Cercul Polar. VIDEO McLaren P1, testat la Cercul Polar. VIDEO

Britanicii de la McLaren au publicat un clip video în care noul lor model – McLaren P1 – e testat pe zăpada de la Cercul Polar. Oficialii companiei au confirmat ceea ce ştiam deja, şi anume că exemplarul din filmarea de mai jos face parte dintr-un grup de prototipuri care sunt testate în lumea întreagă pentru a fi siguri că totul va fi perfect.

Nu ştiu câţi dintre cei 375 de clienţi ai noului McLaren F1 vor merge la schi cu noul lor P1, însă e bine de ştiut că supermaşina asta se descurcă pe orice tip de suprafaţă.

Înainte de dezvăluirea oficială a versiunii de serie de la Salonul Auto Geneva 2013, englezii au mai publicat un clip video în care urmaşul spiritual al legendarului McLaren F1 îşi făcea de cap pe un circuit.

McLaren P1 are parte de un sistem de propulsie hibridă, care combină un V8 de 3,8 litri cu un motor electric pentru a ajunge la o putere totală de 916 CP şi un cuplu maxim de 900 Nm.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.