Media Markt a creat curierul Gymkhana [VIDEO]

Curierul Gymkhana este spectaculos. Totodată, este un motiv puternic pentru a crede că există în realitate.

Media Markt a creat curierul Gymkhana [VIDEO] Media Markt a creat curierul Gymkhana [VIDEO]

Unul dintre cei mai mari retaileri de electronice din Europa, Media Markt, s-a gândit să folosească motivul Gymkhana pentru clipul de promovare al serviciului propriu de curierat. Asta presupune un V8 puternic ambalat sub capota unui Chevy Van şi drifturi.

Ştiind că este o exagerare voită a autorului, vom face abstracţie de aspectul dureros de real al mărfurilor manipulate cu „măiestrie” de către unii curieri şi ne vom concentra pe partea de fantezie din această reclamă.

Dar totuşi, de ce un Chevy şi nu un Ford Transit Supervan...? Sau măcar o Škoda 130 LR...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.