MEGA ROADTRIP: Porsche Performance Drive 2012

Ce poţi face vara dacă lucrezi pentru o revistă auto? Evident, ai putea să stai pe plajă cu o bere-n nas, sau la umbră cu un suc pierdut printre cuburile de gheaţă. Sau...

MEGA ROADTRIP: Porsche Performance Drive 2012 MEGA ROADTRIP: Porsche Performance Drive 2012

Sau poţi face parte din echipa României la Porsche Performance Drive 2012, probabil cel mai tare eveniment organizat pe toată perioada verii. Un traseu de 1.600 de kilometri parcurs la bordul unui Porsche Panamera Diesel, întrerupt doar de câteva ture de mare şi foarte mare viteză pe circuit sau pe serpentinele Transfăgărăşanului cu alte modele Porsche (organizatorii ne spun că sunt încă supriză, dar eu am deja anumite bănuieli...).

Oare aşa o fi în Varna?


Traseul este, în mare, cel al luxoaselor trenuri Orient Express, care au legat decenii la rând capitala Turciei de inima Europei. Vom porni din Istanbul, vom merge către Varna, apoi vom ajunge în Bucureşti (fascinant să fii turist în propriul oraş!), vom urca spre Sibiu pe Transfăgărăşan, apoi vom merge spre Budapesta, unde totul se va încheia apoteotic cu o zi de Porsche Cup şi încă una de Formula 1.


10 echipe, 8 ţări participante, 5 zile, 4 ţări parcurse.


Bătălia va fi în familie, căci ţările participante sunt toate din Europa Centrală şi de Est: Turcia, România, Ungaria, Bulgaria, Elveţia, Cehia, Ucraina şi Polonia. Două echipe vor fi din România, alcătuite din cei mai supăraţi redactori-şefi de la publicaţiile auto de la noi. Printre care şi eu, care voi încerca să nu-i încurc prea tare pe maniacii consumului de la noi din ţară.

1600 de kilometri din care doar o parte vor fi aşa


Căci am uitat să spun: concursul este unul dublu: câştigă cine are cea mai bună combinaţie timp-consum. Cu timpul aş putea ajuta, dar cu consumul... Om vedea :)


Caravana Porsche Performance Drive 2012 va putea fi urmărită live, kilometru cu kilometru, pe http://performance-drive.porsche.com, dar şi pe pagina de facebook http://www.facebook.com/PorscheRo. Pe Twitter, urmăriţi haştagul #porschedrive


Gata, les jeux sont faits, voi puteţi intra pe pagina de Facebook Porsche pentru a spune cine credeţi că va fi echipa câştigătoare. Idem şi pe pagina noastră de Facebook, unde veţi putea vedea şi albume foto mai fierbinţi ca asfaltul de afară. Evident, în numărul din septembrie al revistei ProMotor, va fi şi un material întins pe multe, multe pagini, cu acest roadtrip.


Eu unul, începând de duminica asta, vă voi ţine la curent cât de des pot cu tot ce înseamnă să conduci un Porsche - de fapt, mai multe Porsche-uri - de la Istanbul la Bucureşti!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.