Megasupergalerie foto cu BMW Seria 6 Coupé, Cabrio şi GranCoupé

Fie o să te îndrătosteşti, fie o să ţi se facă rău de BMW Seria 6. Cert este că galeria asta nu te lasă indiferent.

Megasupergalerie foto cu BMW Seria 6 Coupé, Cabrio şi GranCoupé Megasupergalerie foto cu BMW Seria 6 Coupé, Cabrio şi GranCoupé

Ştii deja de anul trecut în ce anume constau diferenţele dintre BMW Seria 6 pre-facelift şi cel post-facelift. În cazul în care nu le-ai găsit pe toate, stai liniştit, şi noi trăim cu aceeaşi impresie. 

Asta, desigur, nu face Seria 6 (indiferent de care dintre versiuni de caroserie vorbeşti) o maşină uşor de trecut cu vederea. Impresia aceasta o au, probabil, şi fotografii angajaţi de BMW, căci producătorul german tocmai a făcut publică o galerie foto cu peste 200 de imagini. 

Nu mai rămâne decât să-ţi spunem „vizioare plăcută!” şi să te întrebăm care dintre versiuni ţi se pare cea mai apetisantă. Nouă ni s-a părut din ce în ce mai greu să alegem un câştigător, pe măsură ce parcurgeam galeria.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.