Mercedes 300 SLC

Există informaţii din ce în ce mai sigure, conform cărora Mercedes-Benz ar vrea să lanseze pe piaţă în 2010 o serie limitată de maşini sport, sub denumirea de 300 SLC. Clipul spion vine să confirme existenţa Mercedes-ului SLC.

Revista germană Auto Motor und Sport ne prezintă câteva imagini cu viziunea lor despre cum va arăta noua maşină sport Mercedes din 2010, inspirat după modelul 300 SL Gullwing al anilor '50. Totuşi, nu este exclus ca viitorul hypercar să nu îmbrăţişeze stilul retro, ci unul futuristic, după modelul lui SLR.

Spre deosebire de hypercar-ul SLR, 300 SLC va fi construit fără nici un ajutor din partea firmei McLaren. Noul model va împărţi aceeaşi platformă tehnică cu urmatoarea generaţie a roadsterului SL, care va apărea în 2012. Conform AMS, 300 SLC va fi echipat cu un motor V8 AMG de 6,2 litri, ce va dezvolta o putere de 620 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.