Mercedes-AMG A 35 4MATIC vine în decembrie: 306 CP, tracţiune integrală şi performanţe de top – FOTO

Autor: ProMotor 29 oct. 2018 Știri auto

Constructorul german Mercedes-Benz a dezvăluit noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC, cea mai performantă variantă a micului model german.

Sub capotă se află un propulsor nou în patru cilindri, de 2.000 cmc, care dezvoltă 306 cai-putere şi un cuplu maxim de 400 Nm. Performanţele dinamice se datorează şi transmisiei AMG SPEEDSHIFT DCT 7G cu dublu ambreiaj, suspensiei specifice AMG şi tracţiunii integrale adaptive AMG Performance 4MATIC.

Mercedes-AMG A 35 A 4Matic are nevoie de 4,7 secunde pentru a atinge 100 km/oră, iar viteza maximă este limitată la 250 km/oră.

Tracţiune integrală adaptivă AMG Performance 4Matic distribuie puterea integral pe roţile din faţă sau egal pe puntea faţă şi cea din spate.

La exterior, Mercedes-AMG A 35 4MATIC are o priză de aer masivă în spoiler, o grilă a radiatorului specifică şi elemente cromate tipice designului AMG. Jantele pot fi şi de 19 inchi (contracost), iar la interior găsim noul sistem de infotainment MBUX. Un element nou este consola centrală AMG, cu touchpad şi butoane pentru funcţii precum ESP, modul manual pentru transmisie sau suspensia adaptivă.

Consumul anunţat (NEDC) este de 7,3-7,4 litri/100 km.

Pachetul opţionat AMG Aerodynamics Package conţine elemente testate în tunelul aerodinamic, pentru a îmbunătăţii manevrabilitatea la viteze ridicate. Totodată, pachetul AMG Night Package aduce elemente de design negre şi geamuri fumurii.

Va fi lansată şi o versiune limitată, denumită Edition 1, care va fi disponibilă timp de 18 luni. Aceasta va include mai multe dotări opţionale, jante pe 19 inchi, embleme Edition 1, iar vopseaua va fi albastră, cu accente „tech gold”.


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide