Mercedes-AMG A 35 4MATIC vine în decembrie: 306 CP, tracţiune integrală şi performanţe de top - FOTO

Constructorul german Mercedes-Benz a dezvăluit noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC, cea mai performantă variantă a micului model german.

Mercedes-AMG A 35 4MATIC vine în decembrie: 306 CP, tracţiune integrală şi performanţe de top - FOTO Mercedes-AMG A 35 4MATIC vine în decembrie: 306 CP, tracţiune integrală şi performanţe de top - FOTO

Constructorul german Mercedes-Benz a dezvăluit noul Mercedes-AMG A 35 4MATIC, cea mai performantă variantă a micului model german.

Sub capotă se află un propulsor nou în patru cilindri, de 2.000 cmc, care dezvoltă 306 cai-putere şi un cuplu maxim de 400 Nm. Performanţele dinamice se datorează şi transmisiei AMG SPEEDSHIFT DCT 7G cu dublu ambreiaj, suspensiei specifice AMG şi tracţiunii integrale adaptive AMG Performance 4MATIC.

Mercedes-AMG A 35 A 4Matic are nevoie de 4,7 secunde pentru a atinge 100 km/oră, iar viteza maximă este limitată la 250 km/oră.

Tracţiune integrală adaptivă AMG Performance 4Matic distribuie puterea integral pe roţile din faţă sau egal pe puntea faţă şi cea din spate.

La exterior, Mercedes-AMG A 35 4MATIC are o priză de aer masivă în spoiler, o grilă a radiatorului specifică şi elemente cromate tipice designului AMG. Jantele pot fi şi de 19 inchi (contracost), iar la interior găsim noul sistem de infotainment MBUX. Un element nou este consola centrală AMG, cu touchpad şi butoane pentru funcţii precum ESP, modul manual pentru transmisie sau suspensia adaptivă.

Consumul anunţat (NEDC) este de 7,3-7,4 litri/100 km.

Pachetul opţionat AMG Aerodynamics Package conţine elemente testate în tunelul aerodinamic, pentru a îmbunătăţii manevrabilitatea la viteze ridicate. Totodată, pachetul AMG Night Package aduce elemente de design negre şi geamuri fumurii.

Va fi lansată şi o versiune limitată, denumită Edition 1, care va fi disponibilă timp de 18 luni. Aceasta va include mai multe dotări opţionale, jante pe 19 inchi, embleme Edition 1, iar vopseaua va fi albastră, cu accente "tech gold".


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.