Mercedes-AMG G63, un monstru de 850 CP care te duce dincolo de limite - FOTO

Mercedes-AMG G63 este unul dintre cele mai ostentative ...

Mercedes-AMG G63, un monstru de 850 CP care te duce dincolo de limite - FOTO Mercedes-AMG G63, un monstru de 850 CP care te duce dincolo de limite - FOTO
Mercedes-AMG G63 este unul dintre cele mai ostentative vehicule de pe piaţă, dar tunerul german Posaidon a decis să facă acest SUV-ul chiar mai nebunesc.
 
În timp ce motorul V8 de 5.5 litri twin-turbo produce de obicei 571 CP, Posaidon a ridicat această cifră la de 850 CP şi cuplu de 1349 Nm. Acest lucru îi permite să ajungă de la 0 la 100 de km / h, în doar 3,6 secunde şi o viteză maximă de 285 km / h.
 
 
 
Posaidon a reuşit să obţină astfel de cifre semnificative mulţumită pachetului G63 RS 850, datorită calculatorului de bord remapat şi a transmisiei îmbunătăţite.
 
Alături de aceste modificări, modelul G63 RS 850 are noi amortizoare adaptive, jante din aliaj de 22x10,5 inch cu anvelope de 285/30 şi etriere de frână direct de la S63 AMG.
 
Clienţii au, de asemenea, opţiunea de a personaliza interiorul cu numeroase accente de fibră de carbon, cusături de contrast galbene şi piele matlasată.
 
 
Sursă: Carscoops
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.