Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé este o maşină de familie care păstrează ADN-ul de racing - VIDEO

Life is a Race: The Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé. Spotul video "Viaţa este o cursă" este prima fază a unei campanii globală Mercedes-AMG produsă de agenţii din SUA şi China.

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé este o maşină de familie care păstrează ADN-ul de racing - VIDEO Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé este o maşină de familie care păstrează ADN-ul de racing - VIDEO

Noul AMG GT 4-Door Coupé este cel mai tânăr membru al familiei AMG GT. Acesta împărtăşeşte atât ADN-ul său AMG, cât şi calitatea fără compromisuri Mercedes. Cu toate acestea, există o mare diferenţă: Mercedes-AMG GT 4-Door Coupé oferă mai mult spaţiu şi mai multe utilizări potenţiale decât celelalte modele AMG GT.  

Tema centrală a campaniei este spotul "Life Track". Clipul promovează un stil de viaţă creativ în care viaţa de zi cu zi a şoferului se simte ca o cursă. 

Locaţia principală pentru filmarea clipului a fost Costa del Sol în sudul Spaniei. Scenele de curse au fost făcute la circuitul privat Circuito Ascari, în Marbella.

Spotul video "Viaţa este o cursă" este prima fază a unei campanii globală Mercedes-AMG produsă de agenţii din SUA şi China. 

Extinderea sistematică a familiei AMG GT pentru a include un coupe cu 4 uşi deschide segmentul maşinilor sportive celor care caută un vehicul pentru utilizarea de zi cu zi, păstrând performanţele Mercedes-AMG.

Noul AMG GT 4-Door Coupé vine cu motoare puternice cu 6 cilindri in linie şi V8, cu puteri între 320 kW (435 hp) şi 470 kW (639 hp). 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.