Mercedes-AMG GT ajută ţestoasa să câştige cursa cu iepurele în reclama pentru Super Bowl. VIDEO

Un nou an, o nouă ediţie de Super Bowl, un nou val de reclame foarte scumpe. Printre ele se numără şi un spot pentru noul Mercedes-AMG GT, care dă o mână de ajutor binevenită ţestoasei din povestea cursei cu iepurele.

Mercedes-AMG GT ajută ţestoasa să câştige cursa cu iepurele în reclama pentru Super Bowl. VIDEO Mercedes-AMG GT ajută ţestoasa să câştige cursa cu iepurele în reclama pentru Super Bowl. VIDEO

Ştii povestea cu iepurele şi ţestoasa, nu? Aceea în care ţestoasa reuşeşte să câştige o cursă împotriva rivalului său mult mai rapid, deşi nimeni nu se aştepta la asta. 

Dacă ar fi să credem reclama de mai jos, am putea spune că broasca ţestoasă trişează mult şi bine, fiindcă apelează la cei 510 CP ai noului Mercedes-AMG GT S pentru a ajunge la finiş. A, da, şi în timpul cursei reuşeşte, cumva, să îi fure iubita iepurelui.

Spotul va fi difuzat în timpul evenimentului sportiv american Super Bowl 2015, unde milioane de oameni îşi aţintesc privirile către echipele de fotbal american care luptă pentru titlu (şi unde un minut de reclamă costă o avere).

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.