Mercedes AMG GT4 – Cel mai sexy coupe a ieşit la teste. Paparazzi nu au stat degeaba [FOTO]

Autor: Marius Vișan 16 mai 2017 Știri auto

Mercedes-AMG GT4 a fost deja surprins la teste, iar paparazzi de maşini nu l-au ratat. Autobild.de a publicat câteva imagini în care vedem că noul AMG GT4 are un design agresiv comparativ cu prototipul expus la Geneva. Capota pare să fie mai înaltă, spatele este mai coborât şi se termină mult mai abrupt, iar stopurile sunt mai lungi şi mai subţiri. 

Dacă ar fi să ne luăm după imaginile randate vedem că partea frontală nu seamănă cu nimic din ceea ce am văzut până acum în gama Mercedes. Grilă radiatorului tip Panamericana seamănă cu cea a modelele recente de la AMG, cu lamele subţiri sprijinind steaua în trei colţuri. 

Un lucru neobişnuit la conceptul GT este că nu are oglinzi. Are,în schimb, camera montate pe aripi. 

GALERIE FOTO

Rivalului lui Porsche Panamera este propulsat de un sistem hibrid, care combină un motor V8 bi-turbo de 4.0 litri cu un motor electric. Putere totală – 816 de CP.

Mercedes-AMG va oferi şi motoare de 476 CP, 523 CP, 558 CP şi chiar 585 CP, pentru modelul de top, GT R. Nu este exclus să vedem şi versiunea 4.0 V8 disponibilă pe recent lansatul Mercedes-AMG E 63.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide