Mercedes-Benz a lansat noua limuzină de lux S 560 e - 470 de cai putere şi o autonomie pur electrică de 50 de kilometri

Mercedes-Benz a lansat noua limuzină de lux S 560 e.

Mercedes-Benz a lansat noua limuzină de lux S 560 e - 470 de cai putere şi o autonomie pur electrică de 50 de kilometri Mercedes-Benz a lansat noua limuzină de lux S 560 e - 470 de cai putere şi o autonomie pur electrică de 50 de kilometri

Mercedes-Benz a lansat noua limuzină de lux S 560 e. Autonomia pur electrică a noului model este de aproximativ 50 de kilometri, iar sistemul de propulsie este format din două motorizări: un V6 pe benzină care produce 367 de cai putere şi un agregat electric care produce 120 de cai putere. Împreună, cele două motorizări livrează aproape 470 de cai putere noului model Mercedes-Benz, iar puterea este livrată roţilor printr-o transmisie 9G-TRONIC. Cuplul maxim atinge 700 Nm.

Cu aceste caracteristici tehnice, noul S 560 e atinge 100 de kilometri pe oră în doar 5 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/oră. În regim electric, viteza maximă atinsă este de peste 130 km/oră.

Noile componente şi sistemul de gestiune al sistemului de propulsie oferă acum performanţe sporite în regim electric, cât şi o încărcare mai rapidă.

Noul acumulator litiu-nichel-mangan-cobalt oferă o capacitate de 13,5 hWh, iar dimensiunile sale sunt mai reduse, chiar dacă oferă o putere mai mare cu aproape 50% decât predecesorul său. Sistemul de baterii este livrat, pentru prima dată, de subsidiara Daimer ACCUMOTIVE.

Consumul mixt anunţat este de 2,5-2,6 litri/100 de kilometri, iar emisiile de CO2 sunt de aproximativ 59-57 g/km (NEDC).

Datorită noului sistem de încărcare, bateria poate fi încărcată de la 10% la capacitate maximă în aproximativ 90 de minute cu ajutorului unui wall-box de generaţie nouă Mercedes-Benz. Conectat la o priză obişnuită, bateria se încarcă în aproximativ 5 ore.

Noul Mercedes-Benz S 560 e are patru moduri de gestionare a sistemului de propulsie electric, precum şi cinci moduri generale de condus care pot fi selectate de şofer, acestea mergând de la o combinaţie dinamică a celor două motoare, până la cel mai eficient mod de deplasare posibil.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.