Mercedes-Benz a trecut de 1,5 milioane de unităţi vândute în primele opt luni din 2018

Niciodată în istoria companiei Mercedes-Benz nu s-au înregistrat vânzări de 1,5 milioane de vehicule mai devreme de aceasa lună.

Mercedes-Benz a trecut de 1,5 milioane de unităţi vândute în primele opt luni din 2018 Mercedes-Benz a trecut de 1,5 milioane de unităţi vândute în primele opt luni din 2018

Constructorul german Mercedes-Benz domină clasamentul vânzărilor maşinilor premium în primele 8 luni din 2018. Constructorul din Stuttgart a raportat la sfârşitul lunii august 1,512,268 de unităţi vândute.

Niciodată în istoria companiei nu s-au înregistrat vânzări de 1,5 milioane de vehicule mai devreme de aceasa lună. Mercedes-Benz a vândut 155.918 (-8,5%) vehicule în întreaga lume în luna august, aceasta fiind a 30-a lună consecutivă cu vânzări globale de peste 150.000 de unităţi. 

"Sunt încântat că Mercedes-Benz a atins nivelul de 1,5 milioane de autovehicule livrate. Vom continua să lucrăm la satisfacerea cererii ridicate pentru vehiculele noastre în ceea ce priveşte livrarea ", a declarat Britta Seeger, Membru al Consiliului de Administraţie al Daimler AG, responsabil cu vânzările Mercedes-Benz Cars.

În Europa, Mercedes-Benz a vândut 54.989 de autovehicule în luna august. În primele opt luni ale anului, vânzările au totalizat 597.347 unităţi. În Germania, Mercedes-Benz a livrat 21.442 autovehicule, iar un număr total de 195.163 de automobile au fost predate clienţilor în Germania în primele opt luni ale acestui an.

În regiunea Asia-Pacific, cererea pentru modelele Mercedes-Benz în primele opt luni ale anului a condus la un nou record de 639.184 unităţi vândute. Luna trecută, a livrat 72.342 de vehicule în această regiune, care este puţin sub nivelul anului precedent (-1,3%). În China, cea mai mare piaţă, un nou record pentru luna august a fost realizată cu vânzări de 53.295 maşini (+ 5,5%). 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.