Mercedes Benz are un nou slogan

Mercedes Benz a trecut de la actualul "Unlike Any Other" la un nou slogan, care să aibă un impact mai mare în paralel cu ofensiva de modele pe care producătorul german intenţionează să o lanseze.

Mercedes Benz are un nou slogan Mercedes Benz are un nou slogan

Noul motto Mercedes va exemplifica mai bine "perfecţiunea, fascinaţia şi responsabilitatea" ca valori cheie ale producătorului german. Alături de noul slogan, care vă apărea de acum încolo în toate campaniile media importante, vom regăsi şi un logo nou, cu o stea într-o apariţie tridimensională.

Aceste modificări fac partie dintr-o nouă campanie Mercedes, care are de gând să lanseze 11 noi modele până anul viitor. Pe lângă versiunile electrice smart şi F-Cell-urile bazate pe A şi B-Class, Mercedes vine şi cu noile motoare BlueDirect, mai puternice şi mai economice în acelaşi timp. Noul V6 de 3,5 litri produce 306 CP şi un cuplu de 368 Nm, în timp ce V8-ul twin-turbo de 4,6 litri dezvoltă 435 CP şi un cuplu de 700 Nm. Economia de carburant până la 24% comparativ cu vechile motoare.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.