Mercedes Benz C63 AMG by Carlsson

Dacă e să dăm crezare spuselor celor de la Carlsson, C63 AMG este un model mult prea cuminte. Iar dacă vreţi să vedeţi ceva cu adevărat tare, trebuie să daţi click aici.

Mercedes Benz C63 AMG by Carlsson Mercedes Benz C63 AMG by Carlsson

3,8 secunde. Cum ce?V8 de 6,3 litri şi 457 CP? Prea puţin! 600 Nm? Prea puţin! Carlsson CK63 S vine cu un upgrade de putere, ce schimbă cifrele amintite în 565 CP, respectiv 685 Nm. Dacă modelul standard accelera de la 0 la 100 de km/h în 4,5 secunde, noua creaţie a celor de la Carlsson vine cu cifre de 3,8 secunde şi o viteză maximă limitată la 300 de km/h.

Pentru a putea pune toată această putere pe asfalt, Carlsson a montat o nouă suspensie în standard, iar pentru cei mai cheltuitori, există opţional şi un diferenţial cu alunecare limitată, multi disc şi blocare mecanică variabilă. Exteriorul este scos în evidenţă prin jantele uşoare de 19 inch şi unele accesorii aerodinamice. În interior însă, modificările vor depinde doar de buzunarul clientului.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.