Mercedes-Benz CLK GTR, de vânzare pentru 2 milioane de dolari

Probabil subiect demn de rubrica "Oameni şi maşini", un model Mercedes-Benz CLK GTR extrem de rar şi-a găsit liniştea pe eBay, unde proprietarul îl vinde contra unei sume exorbitante.

Mercedes-Benz CLK GTR, de vânzare pentru 2 milioane de dolari Mercedes-Benz CLK GTR, de vânzare pentru 2 milioane de dolari

Un Lamborghini Veneno, un McLaren P1 sau un Ferrari LaFerrari nu v-ar satisface pofta de condus? Nu vă panicaţi, vă puteţi îndrepta oricând atenţia către un supercar mai "bătrân" însă în continuare rapid şi capabil, chiar şi pentru standardele din ziua de azi.

Descrisă la vremea apariţiei ei ca "o maşină de curse pentru şosea", Mercedes-Benz CLK GTR a fost produs în 26 de exemplare pentru şosea: 20 coupe-uri şi 6 roadstere. Acestea erau propulsate de un V12 aspirat de 6,9 l care scotea 612 CP şi putea duce maşina la o viteză maximă de 320 km/h.

Aşadar, dacă vă interesează un model extrem de rar care să se bată cu sportivele din ziua de azi, una din opţiuni poate fi acest CLK GTR. Preţul exact: 1.995.980 de dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.