Mercedes-Benz CLS C219 final de producţie

În ziua în care principalul său rival a apărut, ultimul exemplar Mercedes-Benz CLS a ieşit de pe linia de producţie ajungând la un client american.

Mercedes-Benz CLS C219 final de producţie Mercedes-Benz CLS C219 final de producţie

Mercedes-Benz CLS este unul dintre automobilele care îşi merită locul în istoria automobilistică, lansând un nou segment de nişă îmbrăţişat de tot mai mulţi constructori. Acest model a apărut în Octombrie 2004 şi de atunci până acum au fost livrate peste 170.000 de unităţi, o valoare destul de impresionantă pentru un automobil experimental la început.

Ultimul exemplar produs din gama curentă este o versiune CLS 550 de culoare neagră cu pachetul AMG şi piele neagră. Acesta va ajunge la un client american. De la ultimul Mercedes-Benz CLS şi-a luat adio chiar directorul uzinei din Sindelfingen Dr. Eberhard Haller, care a menţionat că generaţia C219 a fost un etalon de calitate în care toţi angajaţii au pus pasiune, dar că noua generaţie va fi şi mai bun.

Noul Mercedes-Benz CLS, codificat C218 va debuta pe piaţă în această toamnă la Salonul de la Paris. Cu alte cuvinte noul Mercedes-Benz CLS îşi va face apariţia în acelaşi timp cu noul Audi A7, automobilul cel mai apropiat ca specificaţii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.