Mercedes-Benz G500 4x4² e atât de înalt, încât ai nevoie de o scară ca să intri în el

Sincer să fiu, nu ştiu de ce nu există pe lista de opţionale un elicopter care să te ia de la sol şi să te coboare în interiorul uriaşului 4x4. Cred că ar fi mai simplu decât să te simţi ca şi cum ai merge la sală de fiecare dată când vrei să urci la volan.

Mercedes-Benz G500 4x4² e atât de înalt, încât ai nevoie de o scară ca să intri în el Mercedes-Benz G500 4x4² e atât de înalt, încât ai nevoie de o scară ca să intri în el

Mercedes-Benz G500 4x4² e un fel de versiune cuminte a gigantului G63 AMG 6x6, dar chiar şi aşa e mare. Foarte mare. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, ai putea să îţi cumperi unul şi să îl foloseşti în fiecare zi - atât ca maşină, cât şi ca locuinţă.

Există, însă, o mare problemă: felul în care urci şi cobori de la volan. Vezi tu, Mercedes-Benz G500 4x4² e atât de înalt, încât ar trebui să cari la tine o scăriţă, fiindcă e ca şi cum ai avea de urcat patru trepte deodată. Şi s-ar putea ca la un moment dat să oboseşti.

Odată ce ajungi înăuntru, dai peste acelaşi habitaclu plin de piele moale şi materiale excelente ca la oricare alt G-Class nou. Ceea ce e grozav, fiindcă te simţi ca într-o sufragerie suspendată din care te poţi uita la toţi ceilalţi oameni din trafic ca şi cum ai locui la etaj.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.