Mercedes-Benz G63 AMG - informaţii oficiale

După ce Mercedes ne-a arătat primele fotografii cu noul G63 AMG, producătorul german a lansat un material video în care se subliniază abilităţile de off-roader ale SUV-ului din Stuttgart.

Mercedes G63 AMG (versiunea sportivă a lui G-Class facelift) va înlocui vechiul G55 AMG şi va fi propulsat de un motor V8 bi-turbo de 5,5 litri ce dezvoltă 544 CP şi un cuplu motor de 760 Nm. Din cauza normelor de poluare tot mai stricte noul SUV ce a trecut prin mâinile diviziei sport AMG va fi dotat standard cu sistemul Start&Stop.

În ceea ce priveşte aspectul exterior, G63 AMG a primit un spoiler mai agersiv, o nouă grilă faţă şi un nou sistem de evacuare cu două ieşiri, cromat. Jantele specifice diviziei AMG întregesc design-ul sportiv al noului model Mercedes, dar limitând performanţele în regim de off-road.

Interiorul SUV-ului german a rămas aproape neschimbat

Interiorul SUV-ului german a rămas aproape neschimbat, singurele modificări fiind inserţiile de fibră de carbon şi ceasurile de bord uşor redesenate.

Dacă nici această versiune nu vi se pare suficientă, există zvonuri că producătorul din Stuttgart pregăteşte o versiune mai puternică, G65 AMG, dotată cu un propulsor V12 bi-turbo de 6,0 litri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.