Mercedes-Benz GLA, acum şi în versiune Edition 1

Autor: Tudor Rus 17 sept. 2013 Știri auto

Aşa cum s-a întâmplat cu rudele sale mai sportive sau mai elegante – după caz A45 AMG, CLA45 AMG şi S-Class – SUV-ul lifestyle de clasă compactă al celor de la Mercedes-Benz va primi o ediţie limitată Edition 1.

Comenzile pentru modelele care vor purta emblema acestei ediţii vor fi deschise vreme de doar 12 luni, începând cu luna noiembrie a acestui an, iar primele livrări sunt aşteptate în martie 2014.

Mercedes-Benz GLA Edition 1 va putea fi configurat cu patru versiuni de vopsea pentru caroserie – Cirrus White, Mountain Grey Metallic, Orient Brown Metallic şi Designo Magno Mountingrau. Suita de elemente vizuale este completată de jantele AMG de 19 inci cu cinci spiţe şi farurile cu bi-xenon, plus evacuările finale cromate.

La interior, GLA Edition 1 este complet îmbrăcat în piele, începând cu volanul în trei spiţe şi terminând cu scaunele. De asemenea, detaliile de fineţe sunt subliniate de inserţiile de aluminiu şi pedalele sport din oţel inoxidabil.

Pachetul Edition 1 este disponibil cu orice variantă de motorizare şi presupune o investiţie de 6,307 de euro, însă nu este compatibil cu pachetul opţional AMG.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide