Mercedes-Benz GLE Coupe pare pregătit de lupta cu BMW X6

A sosit momentul acela în care Mercedes-Benz a aruncat în lume un nou specimen. Se numeşte GLE Coupe şi a fost creat pentru a se lupta cu BMW X6. Iar eu l-a văzut la Geneva şi îţi spun cum arată în interior.

Mercedes-Benz GLE Coupe pare pregătit de lupta cu BMW X6 Mercedes-Benz GLE Coupe pare pregătit de lupta cu BMW X6

Mercedes-Benz a intrat oficial în segmentul SUV-urilor cu formă de coupe odată cu lansarea noului GLE Coupe - un model care vrea să muşte din cota de piaţă câştigată de-a lungul timpului de BMW X6.

În partea din faţă, GLE Coupe arată bine de tot în opinia mea, dar nu sunt foarte sigur de posterior. Au încercat să-l facă să arate ca un fel de S-Class coupe mai înalt, dar după părerea mea a ieşit un bursuc trist cu ochii roşii de la oboseală.

În interior, materialele folosite sunt de o calitate foarte bună, iar întregul habitaclu emană un sentiment de soliditate.

Poziţia la volan este înaltă, iar scaunele moi din piele par a fi ideale pentru orice drum. Pe bancheta din spate, spaţiul oferit e similar cu cel din X6, cu menţiunea că GLE-ul e puţin mai generos în zona capului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.