Mercedes Benz GLK Freeside Concept

Viitorul SUV compact de la Mercedes va fi prezentat publicului la Salonul Auto de la Detroit sub forma unui concept ale cărui forme se vor regăsi aproape integral pe versiunea de serie.

Mercedes GLK FreesideSurprins prima oară pe platoul de filmare al lung metrajului "Sex and the city", noul GLK va fi prezentat în premieră la cel mai important salon auto de început de an, sub forma unui concept intitulat Freeside. Dezvoltat pe platforma tehnică de la C-Class şi folosind detalii de design împrumutate de la fratele mai mare GL, noul SUV Mercedes va avea concurenţi pe BMW X3 şi Land Rover Freelander.

Vânzările vor începe în Europa în ultimul trimestru al acestui an, urmând ca în America ele să demareze abia la începutul lui 2009. Mai multe detalii vom avea în curând, când Mercedes va pune la dispoziţie primele detalii oficiale disponibile cu ocazia deschiderii Salonului Auto de la Detroit.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.