Mercedes-Benz intenţionează să-şi mute parţial producţia din Statele Unite ale Americii

Producătorul auto german Daimler a anunţat ...

Mercedes-Benz intenţionează să-şi mute parţial producţia din Statele Unite ale Americii Mercedes-Benz intenţionează să-şi mute parţial producţia din Statele Unite ale Americii

Producătorul auto german Daimler a anunţat că analizează modalităţile prin care ar putea atenua impactul războiului comercial dintre China şi SUA, una dintre opţiuni fiind mutarea unei părţi din producţia din Statele Unite ale Americii în Asia, scrie Ziarul Financiar.

Din iulie, SUV-ul Mercedes-Benz GLE, produs în Tuscaloosa, Alabama, resimte impactul tarifelor atunci când este exportat către China, erodând profiturile Daimler. „Analizăm opţiunile, dar nu am ajuns încă la o decizie“, a declarat CEO-ul Dieter Zetche. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.