Mercedes Benz livrează 118 unităţi Sprinter pentru DHL Express România

Autor: ProMotor 11 iul. 2019 Știri auto
Mercedes Benz livrează 118 unităţi Sprinter pentru DHL Express România

Compania de logistică DHL Express România îşi reînnoieşte flota de autovehicule comerciale prin achiziţia a 118 unităţi Mercedes-Benz Sprinter.

Acestea sunt modele de ultimă generaţie, personalizate pentru industria de curierat şi reprezintă o premieră pe piaţa locală, dar şi la nivel DHL Global. Noile modele Mercedes-Benz Sprinter vor fi utilizate pentru servicii de curierat pe întreg teritoriul României. Aceasta este prima colaborare a Mercedes-Benz România cu liderul mondial în domeniul logisticii, la nivel local.

Cele 118 de autovehicule comerciale uşoare sunt modele Mercedes-Benz Sprinter 314CDI Furgon. Acestea sunt echipate cu motoare diesel eficiente, precum şi cu noua tehnologie telematică, care asigură baza perfectă pentru nevoile logistice şi de transport contemporane.

Pe lângă tradiţionalele sisteme cu tracţiune pe puntea din spate, respectiv tracţiune integrală, noul Sprinter are acum şi tracţiune pe puntea din faţă. Sarcina utilă a acestei versiuni este cu 50 kg mai mare decât în cazul versiunii cu tracţiune spate. Podeaua compartimetului de marfă, poziţionată cu 80 mm mai jos, face mai convenabile operaţiunile de încărcare/descărcare.

Pentru ca autovehiculele Sprinter comandate de DHL să se adapteze 100% cerinţelor specifice de transport ale companiei, DHL a apelat la soluţii de carosare personalizate, facilitate de Mercedes-Benz Vans România. Astfel, versiunea de caroserie realizată special pentru curierat a fost configurată de ATV GmbH Germania, oferind soluţia optimă în ceea ce priveşte echiparea corespunzătoare pentru sarcina de transport specifică activităţii DHL.

DHL este cea mai mare companie de logistică din lume, cu 380.000 de angajaţi şi operaţiuni  în peste 220 de ţări. Fondată în 1969, DHL este specializată în livrare de mărfuri în întreaga lume pe calea aerului, pe mare, pe uscat, pe tren, soluţii de depozitare, având o medie de peste un miliard jumate de colete livrate pe an.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide