Mercedes-Benz livrează 65 de camioane către Edy Internationa Spedition

Mercedes România, prin intermediul diviziei Trucks şi Edy International Spedition, au semnat în prima jumătate a acestui an un contract pentru livrarea a 65 de camioane marca Mercedes-Benz şi Mitsubishi Fuso Canter.

Mercedes-Benz livrează 65 de camioane către Edy Internationa Spedition Mercedes-Benz livrează 65 de camioane către Edy Internationa Spedition

Încheierea contractului între cele două companii este rezultatul unei licitaţii organizate de către edy International Spedition la care au fost invitaţi mai multi producători importanţi de camioane. Flota de 65 camioane este compusă din18 camioane Mercedes-Benz Atego, 17 camioane Mitsubishi Fuso Canter folosite în activitatea de distribuţie.şi 30 de modele Actros 1841LSNRL.

Consumul redus de combustibil, unul dintre factorii esenţiali în ceea ce priveşte calculul rentabilităţii unui camion, a reprezentat pentru EDY INTERNATIONAL SPEDITION un element decisiv în procesul de achiziţie de camioane Mercedes-Benz. Mai exact, in cazul lui Actros, camionul care a primit în 2009 titulatura de Truck of the Year, a impresionat consumul mediu calculat pentru o lună, pentru diferite terenuri, trasee cu reliefuri şi tipologii diferite.

De asemenea, în urma tenderului organizat de EDY INTERNATIONAL SPEDITION, oferta de leasing operaţional realizată de către Mercedes-Benz Financial Services, care a venit în întâmpinarea nevoilor specifice de finanţare ale transportatorului, a reprezentat încă un factor decisiv în procesul de încheiere a contractului dintre părţi. ,,Mercedes-Benz Trucks s-a remarcat dintotdeauna ca fiind un business solid, iar această colaborare cu edy reprezintă încă o confirmare a faptului că organizaţia noastră este demnă de încredere, mereu implicată şi dedicată în fiecare aspect al activităţii sale. Trucks you can trust reprezintă o promisiunea în care clienţii de camioane Mercedes-Benz pot avea încredere în prezent şi pe viitor.," a precizat Michael Grewe, CEO şi Preşedinte al Mercedes-Benz România.

"2010 este pentru grupul edy un an al oportunităţilor, al dezvoltării şi al investiţiilor. Poziţia financiară solidă, echipa profesionistă de management şi eforturile întreprinse în ultimii doi ani ne permit sa avem încredere in dezvoltarea grupului chiar şi în contextul economic actual. Planurile noastre de dezvoltare pentru anul acesta includ printre altele reînnoirea şi extinderea flotei, iar licitaţiile organizate în ultima perioadă confirmă determinarea noastră în această direcţie, " a declarat Florin Gontariu, Chief Operating Officer al edy Group.

În România, Actros este disponibil prin intermediul a trei modele produse în 2010: Liner, Cruiser sau Power,. Datorită transmisiei automate Mercedes PowerShift 2, motoarelor BlueTec® şi configuraţiilor transmisiilor, Actros îşi continuă tendinţa de reducere a consumului de carburant. Mai mult, Actros excelează prin asigurarea unui loc de muncă extrem de ergonomic şi unui spaţiu generos ce permite libertatea de mişcare. Acesta stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte funcţionalitatea, confortul şi nivelul de echipare. Începând cu sistemul de direcţie optimizat şi panoul de instrumente îmbunătăţit şi terminând cu senzorul de ploaie/lumină, dotare opţională şi patul luxos din zona de dormit inferioară.

La nivel mondial, Daimler Trucks a comercializat 70.600 de autovehicule în primul trimestru al anului 2010 (Q1 2009: 65.400). Vânzările mai reduse din Germania, Orientul Mijlociu şi Japonia au fost compensate de volumul ridicat din America Latină (+79%) şi Asia de Sud-Est (+48%). Venitul de 4,9 miliarde de euro a fost apropiat celui din perioada anului precedent. Daimler Trucks s-a dezvoltat pozitiv în al doilea trimestru şi şi-a îmbunătăţit rezultatele operaţionale. Principalul motiv a fost creştrerea vânzărilor pe cele mai importante pieţe, precum şi măsurile radicale de reducere a costurilor, rezultând un EBIT de 300 de milioane de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.