Mercedes-Benz prezintǎ noul GLC Coupé facelift - GALERIE FOTO

Noul Mercedes-Benz GLC Coupé vine cu noi motoare şi cea mai recentă generaţie a sistemului multimedia MBUX Mercedes-Benz User Experience

Mercedes-Benz prezintǎ noul GLC Coupé facelift - GALERIE FOTO Mercedes-Benz prezintǎ noul GLC Coupé facelift - GALERIE FOTO

La câteva sǎptǎmâni dupǎ dezvǎluirea SUV-ului GLC, Mercedes-Benz prezintǎ GLC Coupé. Cele mai importante noutăţi sunt reprezentate de sisteme inovatoare de asistenţǎ la conducere, noile variante de motorizare, precum şi prin ultima generaţie a sistemului multimedia MBUX Mercedes-Benz User Experience.

Elementele cheie ale pǎrţii frontale includ grila radiatorului cu aspect de diamant, cu stea integratǎ, şi un singur ornament orizontal, caracteristic coupé-urilor, completat de grilele distincte de aer şi de noul contur al farurilor standard LED High Performance.

Interiorul coupé-ului abundǎ în elemente de lux şi funcţii de control uşor de folosit. Touchpad-ul multifuncţional al consolei centrale îmbunǎtǎţeşte şi mai mult operarea, înlocuind butonul rotativ, în timp ce sistemul de infotainment dispune de ecrane tactile mai mari, de 12.3 inch pe panoul de bord, şi ecrane de 7 inci. 

La lansarea pe piaţǎ, modelul GLC Coupé va fi echipat cu motoare noi, urmând ca pe parcursul anului sǎ fie disponibile şi alte variante de motoare. 

Ca o alternativǎ la suspensia sport standard cu sistem adaptabil de amortizare, sistemul DYNAMIC BODY CONTROL, cu amortizoare reglabile pentru arcurile de oţel de pe punţile faţǎ şi spate, este disponibil la cerere. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.