Mercedes-Benz prezintă tehnologia centurilor de siguranţă active

Germanii combină siguranţa activă şi confortul, anunţând centurile de siguranţă care dispun de catarame active, rabatabile electric.

Mercedes-Benz prezintă tehnologia centurilor de siguranţă active Mercedes-Benz prezintă tehnologia centurilor de siguranţă active

Recunoscuţi pentru activitatea de pionierat în ceea ce priveşte anumite sisteme de siguranţă activă şi pasivă, cei de la Mercedes-Benz prezintă un sistem dedicat personajelor principale din limuzinele de lux: pasagerii din spate.

Sistemul cataramelor active pentru centurile de siguranţă de la Mercedes-Benz contribuie semnificativ la confortul pasagerilor de pe bachetă, prin următorul mecanism: la deschiderea portierelor din spate, cataramele se ridică automat, fiind chiar iluminate. După momentul cuplării centurilor de siguranţă, cataramele se rabatează, pentru a nu stânjeni confortul ocupanţilor.

Mai mult, sistemul este cuplat la binecunoscutul PRE-SAFE, care, printre altele, tensionează centurile în momentul detectării unei potenţiale coliziuni. Potivit oficialilor germani, noul sistem urmează a fi implementat pe viitoarele modele, astfel că este mai mult decât probabil ca următoarea generaţie de

S Class

să beneficieze de centurile active.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.