Mercedes Benz R-Class

Autor: Andrei Nan 14 mai 2007 Știri auto

La nivel exterior, noul R-Class dispune de o redesenare a părţilor frontală şi posterioară. Faceliftul prezintă un nou pachet de design, proiectoare de ceaţă rotunde şi jante de aliaj de 18” pentru toate variantele echipate cu motoare V6, în timp ce vârful de gamă R500 beneficiază de jante de 19".

Plusul adus modularităţii interioare este cea mai importantă schimbare a crossoverului german. Pentru ambele variante de caroserie (cu ampatament lung sau scurt), Mercedes Benz R-Class propune, de acum, cinci până la şapte locuri, pe trei rânduri de scaune. Varianta cu cinci locuri oferă pasagerilor un volum al portbagajului de 939 de litri, iar portbagajul varaiantei cu ampatament lung are un minim de 1.118 litri şi un maxim de 2.436 de litri. Cele două locuri din spate se pot rabata, formând o podea plană a portbagajului.

La nivelul motorizărilor, se remarcă R280, care va dispune de o motorizare V6 nouă, care dezvoltă 231 CP, capabili să ridice acul vitezometrului de la o la 100 km/h în 9,6 secunde, consumul mediu declarat fiind de 10,9 litri la 100 km. Facelift-ul va fi disponibil la vânzare începând cu toamna acestui an, preţul de pornire pentru varianta cu amapatament scurt fiind de 46.707 euro, iar pentru varianta cu ampatament lung de la 48.492 euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide