Mercedes-Benz România lansează programul „Centru de Excelenţă în Tinichigerie & Vopsitorie”

Programul „Centru de Excelenţă Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie” a prevăzut investiţii

Mercedes-Benz România lansează programul „Centru de Excelenţă în Tinichigerie & Vopsitorie” Mercedes-Benz România lansează programul „Centru de Excelenţă în Tinichigerie & Vopsitorie”

Autoklass Center Chitila este primul centru autorizat Mercedes-Benz din România care a primit, în ianuarie 2018, certificarea de „Centru de Excelenţă Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie”, după un proces de atestare care a durat aproximativ 12 luni.

Programul „Centru de Excelenţă Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie” a prevăzut investiţii considerabile în echipamentele de cea mai nouă generaţie şi în şcolarizarea personalului pentru utilizarea în mod profesionist a acestor echipamente, audit al reparaţiilor şi consultanţă de top din partea specialiştilor Daimler pentru efectuarea tuturor lucrărilor de service strict la standardul producătorului, procese de service optimizate la standardele consacrate Daimler, auditare constantă pentru menţinerea standardelor de exigenţă şi consiliere personalizată din partea experţilor Mercedes-Benz România.

Printre echipamentele de specialitate ale Autoklass Chitila care deservesc acum lucrările de service prestate se numără un stand de îndreptare caroserii Celette Sevenne cu toate accesoriile necesare pentru utilizarea profesională, un sistem electronic NAJA de măsurare a caroseriilor, precum şi un spaţiu separat dedicat exclusiv lucrărilor în aluminiu, complet echipat cu echipamentele necesare efectuării oricăror tipuri de lucrări de service în aluminiu.

În programul WIS (Workshop Information System) sunt integrate toate detaliile referitoare la procedurile specifice lucrărilor de mentenanţă şi service, conform standardelor Mercedes-Benz. Siguranţa pasagerilor unui autoturism după un accident auto este garantată doar prin efectuarea reparaţiilor la standardele ridicate ale producătorului auto, iar în cazul Mercedes-Benz, aceste exigenţe sunt îndeplinite şi auditate cu stricteţe în cadrul Centrelor de Excelenţă.

Obiectivul pe termen lung al companiei este crearea unei reţele de Centre de Excelenţă, care să acopere, din punct de vedere geografic, cele mai importante zone ale ţării. Prin desemnarea Centrelor de Excelenţă Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie, producătorul Daimler îşi respectă promisiunea faţă de clienţii din România şi nu face compromisuri în ceea ce priveşte calitatea reparaţiilor în urma accidentelor, în cadrul reţelei de parteneri de service ai Mercedes-Benz România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.