Mercedes-Benz România lansează programul „Centru de Excelenţă în Tinichigerie & Vopsitorie”

Autor: Marius Vișan 20 feb. 2018 Știri auto

Autoklass Center Chitila este primul centru autorizat Mercedes-Benz din România care a primit, în ianuarie 2018, certificarea de „Centru de Excelenţă Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie”, după un proces de atestare care a durat aproximativ 12 luni.

Programul „Centru de Excelenţă Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie” a prevăzut investiţii considerabile în echipamentele de cea mai nouă generaţie şi în şcolarizarea personalului pentru utilizarea în mod profesionist a acestor echipamente, audit al reparaţiilor şi consultanţă de top din partea specialiştilor Daimler pentru efectuarea tuturor lucrărilor de service strict la standardul producătorului, procese de service optimizate la standardele consacrate Daimler, auditare constantă pentru menţinerea standardelor de exigenţă şi consiliere personalizată din partea experţilor Mercedes-Benz România.

Printre echipamentele de specialitate ale Autoklass Chitila care deservesc acum lucrările de service prestate se numără un stand de îndreptare caroserii Celette Sevenne cu toate accesoriile necesare pentru utilizarea profesională, un sistem electronic NAJA de măsurare a caroseriilor, precum şi un spaţiu separat dedicat exclusiv lucrărilor în aluminiu, complet echipat cu echipamentele necesare efectuării oricăror tipuri de lucrări de service în aluminiu.

În programul WIS (Workshop Information System) sunt integrate toate detaliile referitoare la procedurile specifice lucrărilor de mentenanţă şi service, conform standardelor Mercedes-Benz. Siguranţa pasagerilor unui autoturism după un accident auto este garantată doar prin efectuarea reparaţiilor la standardele ridicate ale producătorului auto, iar în cazul Mercedes-Benz, aceste exigenţe sunt îndeplinite şi auditate cu stricteţe în cadrul Centrelor de Excelenţă.

Obiectivul pe termen lung al companiei este crearea unei reţele de Centre de Excelenţă, care să acopere, din punct de vedere geografic, cele mai importante zone ale ţării. Prin desemnarea Centrelor de Excelenţă Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie, producătorul Daimler îşi respectă promisiunea faţă de clienţii din România şi nu face compromisuri în ceea ce priveşte calitatea reparaţiilor în urma accidentelor, în cadrul reţelei de parteneri de service ai Mercedes-Benz România.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide