Mercedes Benz S-Class by Project Kahn şi Lorinser

Atunci când punem laolaltă tehnologie germană şi simţ estetic britanic în mod clar obţinem un rezultat peste aşteptări.

Mercedes Benz S-Class by Project Kahn şi Lorinser Mercedes Benz S-Class by Project Kahn şi Lorinser

Un tuning cu bun gustDacă acum câteva zile am văzut cum 9ff şi-a unit eforturile cu două companii din Rusia pentru a prepara noul Porsche Panamera, iată că cel mai nou parteneriat s-a stabilit între germanii de la Lorinser şi britanicii de la Project Kahn. Cei din urmă s-au ocupat de furnizarea jantelor de 21 de inchi de un mat negru. Iar în interior au venit cu un pachet de piele şi o serie de accesorii personalizate.

Lorinser se ocupă de restul modificărilor, de body-kit-ul cu praguri puţin mai mari şi extensii de spoilere ce coboară garda la sol. "Acest proiect este fără îndoială un mix perfect între stilurile britanice şi germane ce va asigura o mare satisfacţie clienţilor", a declarat Marcus Lorinser, şeful casei de tuning germane.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.