Mercedes-Benz S-Class Pullman - primele imagini "scăpate" pe internet

Versiunea Pullman a noului Mercedes-Benz S-Class ne este dezvăluită cu ajutorul unui set de imagini ajunse "din greşeală" de internet. Lucru care nu ne deranjează deloc.

Mercedes-Benz S-Class Pullman - primele imagini "scăpate" pe internet Mercedes-Benz S-Class Pullman - primele imagini "scăpate" pe internet

În 1963, Mercedes-Benz lansa luxosul model 600 (cunoscut intern ca W100), disponibil şi în versiunea cu ampatament mărit, pe care germanii au botezat-o Pullman. Ulterior, denumirea de Pullman a fost dată şi modelelor S-Class cu ampatament mult mai alungit, ceea ce mulţi numesc astăzi "limuzine", care deservesc oficialităţi, preşedinţi sau după caz, dictatori sau lorzi ai drogurilor.

Nici n-am apucat bine să vă povestim cât de rezistent este un S-Class blindat că internetul i-a făcut loc versiunii S-Class Pullman, ilustrată printr-un set de imagini care şi-au croit cu hotărâre drum prin mai toate publicaţiile online.

Conform unor informaţii neoficiale, S-Class Pullman va măsura aproximativ 6,4 metri lungime iar divizia Brabus se va ocupa atent de dezvoltarea modelului în configuraţia 2+2+2 (cu două locuri în faţă, separate de cele patru locuri din spate, poziţionate faţă în faţă, două câte două).

Există zvonuri şi despre o versiune blindată care urmează să cântărească în jur de 5,3 tone, cotată la un preţ pe măsură: 1,27 milioane de dolari. Deloc mult spunem noi, pentru o maşină care promite să reziste unui atac susţinut cu grenade şi diverse tipuri de muniţie.

Imaginile pe care urmează să le vedeţi în galeria foto datează din luna februarie 2013, perioadă în care au fost înregistrate în cadrul Biroului de Patente şi Mărci din Statele Unite ale Americii.

Sursa: telegraf.nl

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.