Mercedes Benz S250 CDI - Informaţii oficiale

Victorie a ecologiei: Mercedes Benz introduce pe limuzina vârf de gamă pentru prima dată în istorie un motor cu 4 cilindri.

Mercedes Benz S250 CDI - Informaţii oficiale Mercedes Benz S250 CDI - Informaţii oficiale

Noul motor diesel de 2143 cmc cu 4 cilindri le-a permis celor de la Mercedes Benz să facă acest "sacrilegiu" în cadrul gamei S-Class. Cu o putere maximă de 204 CP şi un cuplu ce poate atinge chiar şi 500 Nm. Cifrele nu sunt slabe la prima vedere. Cu atât mai mult cu cât S-Class avea deja încă un motor diesel nu foarte îndepărtat de aceste cifre: S350 CDI cu un V6 de 235 CP.

Mercedes Benz S250 CDI BlueEfficiency în schimb are un consum mult mai bun şi emisii pe măsură. Cu 5,9 litri de motorină consumaţi în medie la fiecare 100 de km, noul model se încadrează în gama ecologică a nemţilor, denumită BluEfficiency, emisiile de CO2 fiind de 155 g la fiecare km. Lansarea va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.

Oare BMW şi Audi când vor veni şi ei cu motoare cu doar 4 cilindri?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.