Mercedes-Benz S400 Bluetec Hybrid

Mercedes a "dezvelit" la Salonul Auto de la Los Angeles Mercedes-Benz S400 Bluetec Hybrid.

Mercedes-Benz S400 Bluetec Hybrid Mercedes-Benz S400 Bluetec Hybrid
Mercedes-Benz S400 Bluetec Hybrid combină puterea şi eficenţa motoarelor diesel cu tehnologia de ultimă generaţie în materie de reducere a noxelor eliminate în atmosferă, BLUETEC. Rezultatul acestei îmbinări de tehnologii este utilizarea performanţelor motorului diesel în condiţiile unor emisii de noxe echivalente cu cele ale unui motor ultramodern pe benzină.

După anul 2010 Mercedes-Benz S400 Bluetec Hybrid va beneficia pe lângă propulsorul diesel V8 şi de un motor electic. Puterea însumată va fi de 265 CP şi un cuplu impresionant de 630 Nm. Graţie acestor cifre maşina va accelera de la 0 la 100 km/h în 7,2 secunde în condiţiile unui consum de 5,8 l/100 km, deşi este un consum specific pentru clasele inferioare de automobile.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.