Mercedes-Benz S63 AMG: imagini şi informaţii oficiale

Germanii de la Mercedes-Benz au dezvăluit varianta sportivă a noului S-Class, denumită Mercedes-Benz S63 AMG. Noua limuzină destinată oamenilor de afaceri care întotdeauna se grăbesc vine cu un V8 de 577 CP şi tracţiune integrală.

Mercedes-Benz S63 AMG, adică versiunea sportivă a noii limuzine Mercedes-Benz S-Class, a fost dezvăluită oficial de către germanii din Stuttgart.

Potrivit informaţiilor oferite de Mercedes-Benz, noul S63 AMG e mai uşor cu aproximativ 100 kg decât predecesorul său, în timp ce sub capotă se află un V8 biturbo de 5,5 litri care produce 585 CP şi un cuplu de 900 Nm. Toată această putere este trimisă către roţile din spate prin intermediul cutiei de viteze AMG Speedshift MCT cu şapte trepte, care ajută noul S63 AMG să accelereze de la zero până la 100 km/h în 4,4 secunde.

Opţional, clienţii pot alege sistemul de tracţiune integrală 4Matic, care scade timpul necesar sprintului până la 100 km/h la doar patru secunde. Viteza maximă este limitată la 250 km/h, dar poate fi crescută la 300 km/h cu ajutorul unui pachet opţional.

Fiindcă este vorba despre un model AMG, suspensia a fost întărită, exteriorul şi interiorul au primit câteva tuşe sportive subtile (poate prea subtile), iar lista de opţionale include, pentru prima dată, frâne ceramice.

Noul Mercedes-Benz S63 AMG va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Frankfurt 2013 în luna septembrie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.