Mercedes-Benz şi Cercetaşii României

Mercedes-Benz a fost partenerul Cercetaşilor României în cea dea 5-a Jamboree Naţională, eveniment reluat după o pauză de 75 de ani.

Mercedes-Benz şi Cercetaşii României Mercedes-Benz şi Cercetaşii României

Evenimentul a avut loc în perioada 11-21 august, în preajma oraşului Sălişte, Sibiu şi a reunit peste 1.300 de cercetaşi din toate colţurile ţări, precum şi din şase ţări, respectiv: Republica Moldova, Spania, Franţa, Istrael, Portugalia şi Cehia.

Spaţiul de campare a participanţilor s-a întins pe o suprafaţă de 23.000 de metrii pătraţi, iar suprefaţa totală pe care s-a desfăşurat Jamboreea a fost de opt hectare, cuprinzând atât zona de campare, cât şi zonele de desfăşurare a activităţiilor specifice educaţiei non-formale. Au fost 15 proiecte de implicare a tinerilor în rezolvarea unor provocări locale (sociale, ecologice, economice, culturale) adaptate vârstei participanţilor.


Mercedes-Benz România a răspuns provocării " Fă următorul pas!", lansată de Organizaţia Naţională "Cercetaşii României" alegând să facă paşii pe patru roţi, aducându-şi aportul în rezolvarea problemelor de logistică, transport şi administrare.

Pentru mai bine de două săptămâni autovehiculele Mercedes-Benz au fost "Gata oricând!" să fie de folos organizatorilor adunării cercetăşeşti.

Camionul Mercedes-Benz Atego a facilitat transportul materialelor de la Turda, Târgu Mureş, Făgăraş până la locaţia în care s-a desfăşurat Jamboreea, precum şi retur. Maşinile comerciale uşoare, Mercedes-Benz Vito şi Mercedes-Benz Viano, au ajutat la transportul participanţilor şi al staff-ului la diverse activităţi de prin împrejurimi, iar Mercedes-Benz GLK a reprezentat un ajutor de nădejde în diferite intervenţii din munţii Cindrel. Astfel, cele patru autovehicule puse la dispoziţie de Mercedes-Benz România au străbătut sute de kilometri atât pe şosele, cât şi pe drumuri forestiere, contribuind la succesul evenimentului cercetăşesc.

"Apreciem în mod deosebit suportul acordat Cercetaşilor României de către Mercedes-Benz; avem în comun o serie de valori, iar RoJAM a fost un prilej foarte bun pentru a demonstra acest lucru. Dinamismul, pasiunea pentru calitate şi pentru dezvoltare durabilă, consecvenţa şi determinarea de a fi mereu mai buni, sunt doar o parte dintre principiile solide care stau la baza parteneriatului nostru", declară Bianca Neşiu-Bedreag, Preşedinte Organizaţia Naţională " Cercetaşii României".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.