Mercedes Benz SL 63 AMG

Odată cu apariţia faceliftului gamei SL asistăm şi la o schimbare a vârfului de gamă, una foarte ciudată având în vedere scăderea de performanţe adusă.

Mercedes Benz SL 63 AMG Mercedes Benz SL 63 AMG
Chiar dacă la prima vedere am putea crede că asistăm la o involuţie a modelului AMG, germanii ce se ocupă de tuningul de casă al modelelor Mercedes Benz au pregătit pe lânga SL63 AMG şi SL 65 AMG, dotat cu un motor V12 supraalimentat ce dezvoltă 604 CP şi promite performanţe năucitoare. Mercedes Benz SL 63 AMG
*************************************
AMG a dat publicităţii noi poze şi informaţii referitoare la înlocuitorul lui SL 55 AMG. Noul model SL a primit un interior modificat şi un exterior cu un bodykit schimbat, blocuri optice întunecate şi jante de 19 inch. Modificarea cea mai importantă se regăseşte sub capotă, acolo unde vechiul V8 supraalimentat de 517 CP a fost înlocuit tot cu un V8, dar aspirat de 6,3 litri. Puterea este de 525 CP iar cuplul atinge 630 Nm.

Potrivit celor de la Mercedes Benz noul model, SL 63 AMG, atinge prima sută de km în 4,7 secunde, asta însemnând cu 0,2 secunde mai mult decât actualul model. Transmisia este asigurată de noua cutie de viteze MCT cu şapte rapoarte ce se pare că e mai rapidă comparativ cu celebra deja 7 Speed G-Tronic.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.