Mercedes-Benz SLK 55 AMG STREETFIGHTER!

Pentru a sărbători minunata colaborare cu Ducati, divizia AMG a lui Mercedes-Benz a pregătit un SLK 55 special pentru a fi lansat la Bologna MotorShow. Nu săriţi, nu este de vînzare.

Mercedes-Benz SLK 55 AMG STREETFIGHTER! Mercedes-Benz SLK 55 AMG STREETFIGHTER!

O reclamă celebră care anunţă colaborarea dintre AMG şi Ducati înfăţişează un SLS AMG plus textul "Rain gear for Ducatisti". Eh, dar un Ducatista nu poartă orice SLS roşu, el vrea ceva cabrio. De aceea, AMG se corectează şi prezintă la Bologna această maşină pe care am văzut-o ascunsă prin atelierele AMG la vizita de acum o lună.

Proiectată special pentru a fi un showcar cu o culoare care îţi va arde retina (în realitate acest galben strident chiar este spectaculos), această umbrelă de super-lux pentru Ducatisti este un SLK 55 AMG inspirat de motocicleta Streetfighter 848 de la care a preluat culoarea galben streetfighter. Aceiaşi nuanţă este folosită pentru firul gros total contrastant pentru tapiţeria din piele neagră, Nappa. Inserţiile alese sunt din carbon.

Motorul a rămas ne-modificat pentru că oricum va răni orgoliul unui Ducatista care a lăsat Streetfighter-ul pentru maşina asta deoarece s-au anunţat ploi. Din 5.5 litri aspiraţi, ai 422 CP, 540 Nm, 0-100 în 4.6 şi 250 km/h viteză maximă. Suficient pentru un Ducatista adevărat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.