Mercedes Benz SLK AMG facelift

Odată cu faceliftul aplicat gamei de bază SLK, Mercedes a realizat modificări şi la nivelul vârfului de gamă, SLK AMG.

Mercedes Benz SLK AMG facelift Mercedes Benz SLK AMG facelift
Mercedes Benz SLK 55 AMGPrimele poze cu noul Mercedes Benz SLK 55 AMG ne prezintă un model cu foarte puţine schimbări, semn că reţeta perfectă a fost atinsă încă de la prima versiune. Spre deosebire de faceliftul aplicat restului gamei, prezentat mai pe larg aici, noul AMG a suferit doar foarte puţine modificări la capitolul estetică, dintre care enumerăm doar blocurile optice afumate, partea de jos a spoilerului faţă vopsită în negru şi gurile de aerisire montate în lateralul acestuia.

Partea tehnică a rămas aproape neschimbată, motorul V8 de 5,5 litri rămânând neschimbat. Acesta produce tot 360 CP şi un cuplu de 510 Nm şi se va vinde împreună cu restul maşinii de la un preţ de pornire în Germania de aproape 70.000 de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.