Mercedes Benz SplitView

Mercedes Benz a dezvoltat împreună cu Bosch un display inedit, capabil să afişeze în acelaşi timp imagini diferite pentru pasager şi pentru şofer.

Mercedes Benz SplitView Mercedes Benz SplitView

Noua tehnologie va fi integrată în sistemul de control COMAND localizat în centrul planşei de bord, acolo unde un singur ecran va putea furniza două imagini diferite prin folosirea alternativă a pixelor prin interpolare. Un filtru special vă lăsa să treacă doar imaginea formată de anumiţi pixeli, în funcţie de unghiul din care se priveşte.

Ca un rezultat direct, şoferul poate să urmărească un traseu pe  harta sistemului de navigaţie, în timp ce pasagerul se bucură de un film utilizând un set căşti pentru a nu deranja persoana de la volan. Mercedes Benz a declarat că noul sistem îşi va face debutul pe S-Class, cel mai probabil pe faceliftul pregătit pentru anul viitor.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.