Mercedes-Benz va avea şase premiere la Salonul Auto de la Geneva: de la CLA Shooting Brake la un nou SUV electric

La cea de-a 89-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva, Mercedes-Benz vine cu şase noutăţi

Mercedes-Benz va avea şase premiere la Salonul Auto de la Geneva: de la CLA Shooting Brake la un nou SUV electric Mercedes-Benz va avea şase premiere la Salonul Auto de la Geneva: de la CLA Shooting Brake la un nou SUV electric

La cea de-a 89-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva, Mercedes-Benz va prezenta noul CLA Shooting Brake şi, pentru prima dată, Concept EQV şi Mercedes-Benz GLC facelift. De asemenea, publicul va putea vedea pentru prima dată modelul de prezentare pentru Formula E şi modelul smart forease+. Tot aici va avea premiera şi noul V-Class.

Una dintre cele mai importante apariţii va fi conceptul EQV. Cei de la Mercedes spun că acesta este primul SUV electric premium din lume, a căruit putere provine dintr-o baterie. Vehiculul combină mobilitatea fără emisii cu performanţe impresionante, funcţionalitate maximă şi design premium.

Anunţat încă din ianuarie, noul V-Class îşi celebrează debutul la Salonul Auto de la Geneva. Îmbunătăţirile majore includ un design revizuit al părţii din faţă, introducerea motorului diesel cu patru cilindri OM 654 în diferite nivele de producţie - V 300 d cu o nouă putere maximă de 176 kW (239 CP), transmisia automată 9G-TRONIC disponibilă pentru prima dată pe V-Class, precum şi noi sisteme de siguranţă şi asistenţă.

De asemenea, în aceeaşi perioadă va avea premiera mondială şi noul Mercedes-Benz GLC facelift. La fel ca şi predecesorii săi, SUV-ul combină caracteristicile de conducere remarcabile cu spaţiul, practicalitatea şi confortul. Acesta vine cu noul sistem de infotainment MBUX, controlul gesturilor, sisteme inovatoare de asistenţă la volan şi o gamă revizuită a motoarelor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.