Mercedes-Benz va prezenta la Geneva noi versiuni limuzină şi break ale Clasei C

Autor: Marius Vișan 15 feb. 2018 Știri auto

Pe lângă noile Clasa G şi Mercedes-AMG GT Coupé în patru uşi, Mercedes-Benz va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva din acest an noile versiuni limuzină şi estate (break) ale Clasei C, cu noi motorizări, atât pe benzină şi motorină, dar şi plug-in hibrid.

Aflată în cel de-al cincilea an de producţie, generaţia actuală a Clasei C este cel mai de succes model de serie al Mercedes-Benz şi etalează numeroase îmbunătăţiri. Designul exterior şi interior au primit fiecare o cosmetizare aparte. Arhitectura electronică este complet nouă. Extropţiunile includ un panou de instrumente complet digital şi sisteme multimedia cu opţiuni de afişare personalizată a informaţiilor. 

Aflat în 2017 în cel de-al patrulea an pe piaţă, actuala generaţie Clasa C a fost anul trecut cel mai bine vândut model Mercedes-Benz la nivel global, cu peste 415.000 de unităţi.

Aspectul autoturismului este în principal definit de partea sa frontală, precum şi de design-ul farurilor şi al stopurilor. Pentru noua versiune, linia de echipare AMG include în dotarea standard grila radiatorului cu pini în design diamant. Bara de protecţie frontală este prevăzută cu un element decorativ argintiu (în echiparea standard), un element decorativ placat cu crom pentru versiunea AVANTGARDE, respectiv un element decorativ triplu, placat cu crom, pentru versiunea EXCLUSIVE. 

Au amestecat un M3 şi un Volvo. Rezultatul e de like & share!

Noul SUV BMW, cea mai iubită lansare de Valentine’s Day (galerie foto)

Creşte concurenţa, scad preţurile? Încă o reţea de benzinării se deschide în România

Interiorul sportiv emană eleganţă, formele sale line redând o nouă interpretare luxului modern. Consola centrală este caracterizată, în primul rând, de ornamentele elegante printre care nuc maro cu finisaj poros sau stejar antracit cu finisaj poros. Elementul central al consolei, realizat din lemn, combină caracterul artistic al unui produs realizat manual cu aspectul modern. Interioarele sunt acum disponibile şi în culorile gri magma şi negru, la care se adaugă culoarea maro saddle pentru linia AMG Interior.

Clasa C adoptă opţiunile de control şi conceptul de afişare al actualei Clase S, cu un display complet digital ca dotare opţională, care oferă trei teme diferite: „Classic”, „Sport” şi „Progressive”. Volanul încorporează butoane cu senzor tactil. 

Noul model Clasa C include cele mai moderne sisteme de asistenţă activă la conducere, asigurându-i şoferului mai mult confort şi suport, dar şi un nivel de siguranţă chiar mai ridicat faţă de versiunea precedentă. Clasa C poate fi condusă semi-autonom în anumite situaţii. În plus,  autoturismul utilizează hărţi şi sisteme de navigaţie pentru calibrarea funcţiilor de asistenţă. 

Premieră mondială: noul Mercedes-AMG GT Coupé în patru uşi
Clasa C nu este singura premieră mondială de la Salonul Auto de la Geneva din acest an. Divizia super-sportivă a Mercedes-Benz, Mercedees-AMG, va prezenta alte două premiere mondiale: Mercedes-AMG C 43, dar şi noul coupé în patru uşi Mercedes-AMG GT Coupé.

Maybach 2019 a sosit, concurenţii pot să plece la plimbare (galerie foto)

Porsche daună totală la un preţ care a speriat internetul. De unde atât tupeu ca să ceri atâţia bani?

Audi scoate primul SUV Cabrio din istorie (galerie foto)

Anunţul de vânzare al celei mai valoroase maşini româneşti. E din 1916. Şi anunţul, nu numai maşina

Angela Merkel circulă cu un Audi trucat. O publicaţie germană şi-a dat seama şi a dat-o de gol

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide