Mercedes Benz Viano - Taxi în Londra

Mercedes Benz se va alia cu EcoCity Vehicles pentru producerea unui automobil ecologic destinat taximetriei din Londra.

Mercedes Benz Viano - Taxi în Londra Mercedes Benz Viano - Taxi în Londra
Datorită faptului că piaţa londoneză de taxiuri a fost atât de mult timp dominată de un singur producător, Manganese Bronze, ce deţinea 93% din taxiurile existente pe străzi, imaginea maşinilor acestui producător a devenit emblematică pentru Londra, aşa cum este de exemplu şi double-decker-ul. Mercedes Benz are de gând să păstreze o parte din caracteristicile estetice ale unui produs de un asemenea succes şi să prezinte un model de taxi bazat pe modelul Viano.

Acesta va fi dezvoltat împreună cu EcoCity Vehicles şi va avea un consum redus şi emisii de gaze nocive aduse la un nivel foarte mic. Premiera noului taxi va avea loc pe 26 iunie şi va intra la vânzare la scurt timp dupa aceea. "Şoferii de taxiuri şi pasagerii vor avea acum de ales dintr-o gamă largă de modele, în timp ce noi vom avea grijă permanent de nevoile acestora" a declarat Peter Da Costa, CEO EcoCity Vehicles.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.